Banden alleen goedkoop bij fastfitters?

Garage Renard levert u banden tegen scherpe prijzen, inclusief montage en balanceren.

Airco onderhoud, diagnose of automaatbak spoelen?

Gewoon allemaal bij Garage Renard.

APK aan alle merken voertuigen.

Mankementen? Eerst overleg!

APK

APK

Voor APK bent u bij Garage Renard aan het juiste adres. Of het nu om uw Volkswagen, KIA, Renault of Peugeot gaat: Garage Renard voert een eerlijke, volledige APK-keuring uit en neemt altijd eerst contact met u op wanneer mankementen ontdekt worden. Zo houdt u altijd de controle over uw mobiliteitsbudget en houden wij tevreden klanten.

Alle merken
Mankementen? Eerst contact!
APK

Waarom Renard

  • Renard is een RDW erkend garagebedrijf.
  • Uitleesapparatuur voor onder andere Airbags, ABS, Motormanagement en Airco.
  • Speciale apparatuur voor het vullen van Citroën veerbollen.
  • Wij kunnen uw auto uitlijnen.
  • Renard bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in Citroën en Peugeot onderhoud, APK, reparaties en restauraties.
  • Scherpe prijzen voor slijtagedelen zoals banden, olie en uitlaten.
  • Indien gewenst repareren wij met gebruikte onderdelen.

 

Automaat spoelen

Wij kunnen uw automatische versnellingsbak spoelen. Een kleine investering om grote kosten te voorkomen!

Reparatie aan alle merken

Wij kunnen reparatie en onderhoud uitvoeren aan alle merken. Duits, Frans, Japans of Koreaans, altijd met de Renard kwaliteit onderhouden.

Onderhoud

Onderhoud aan alle merken, bijna altijd volgens het principe “ ‘s morgens brengen, ’s avonds halen”. En voor klussen die meerdan twee uur in beslag nemen kunt u gebruik maken van onze leenauto, voor slechts € 5,95 per dag (incl. BTW). Bij reparatie gebruiken wij zoveel mogelijk originele onderdelen. Maar, indien gewenst kunt u natuurlijk ook kiezen voor gebruikte onderdelen uit (jonge) schadeauto’s.

's Morgens brengen, 's avonds halen.
Leenauto voor slechts € 5,95.
Eerst een begroting, bij verrassingen altijd eerst contact.

Veerbollen vullen

Na ongeveer twee jaar in gebruik te zijn geweest verliezen veerbollen circa 30% van hun druk. Garage Renard kan deze bijvullen, zodat uw Citroën weer als het spreekwoordelijke ‘vliegende tapijt’ over de weg gaat. Maar daar houdt het niet op. Garage Renard kan de veerbollen van uw XM of Xantia ook aanpassen zodat deze als een DS of CX rijdt.

Airco vullen

Hoe lekker is het om er binnen een koelkast van te maken als het buiten 28 graden is? Dan moet u natuurlijk wel een goed werkende airco hebben.Garage Renard voert onderhoud en reparatie aan uw aircosysteem op verantwoorde wijze. Uw airco wordt vóór het vullen gecontroleerd zodat u niet binnen korte tijd weer tegen vulkosten aan loopt.

Leenauto's

Een leenauto voor klussen die langer duren dan twee uur kost slechts € 5,95 incl. BTW!

Service

Service is belangrijk. Buiten de kwaliteit van de werkzaamheden het belangrijkste aspect van een goede garage. Daarom kunt u bij Garage Renard in noodgevallen ook zonder afspraak terecht. Daarnaast bieden wij u tegen een kleine vergoeding ook een sleepdienst. Als laatste krijgt u altijd een gespecificeerde factuur van ons.

In noodgevallen zonder afspraak.
Sleepdienst tegen een kleine vergoeding.
Altijd een gespecificeerde factuur.

Bandenopslag

Winterbanden. U kunt er niet echt meer omheen. Niet alleen kan Garage Renard deze winterbanden voor een Fast-Fit prijs leveren, wij bieden u ook nog eens opslag van uw zomer- en winterbanden! U bent dus letterlijk compleet ontzorgd.

Schade afhandeling

Het laatste waar u zin in heeft bij schade is al het regelwerk met verzekeraars en taxateurs. Garage Renard regelt de schade afhandeling dan ook voor u. Indien gewenst repareren wij met gebruikte onderdelen, afkomstig van jonge schade-auto's.

Diagnose

Wij kunnen diagnose uitvoeren aan onder andere Airco systemen, ABS, Motormanagement, Airbag systemen en nog veel meer!

X
Deur Renard
Ook tijdens deze bijzondere tijden is Renard gewoon geopend. In lijn met de door de Rijksoverheid afgekondigde maatregelen passen ook wij onze werkwijze aan. Renard Automobiles wenst u veel wijsheid en gezondheid toe en hopen u spoedig, hetzij van grotere afstand, te zien.
X